Kort om os

Jydsk-Flytteforretning er et familie-ejet selskab med hovedsæde i Aarhus-området.  Selskabet beskæftiger sig med alle opgaver indenfor flytning og opmagasinering. Vores kvalitetsbevidste og professionelle tilgang til arbejdet har medført, at vi i dag har samarbejdsaftaler med adskillige boligforeninger, advokatkontorer, offentlige institutioner og private virksomheder.

Vi sætter en dyd i altid, at levere den bedste service. Af denne grund gennemgår alle vores flyttemænd en længerevarende oplæring. Oplæringsprocessen sikrer, at alle medarbejdere kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Det er dermed en af grundstenene som sikrer, at vi kan leve op til det høje service-niveau vi garanterer vores kunder.

Flyttebranchen kan være fysisk hård hvis man ikke har de nødvendige hjælpemidler til rådighed. Hos Jydsk-Flytteforretning investerer vi således løbende i nye kvalitetsprodukter som hjælper os til, at tackle hverdagens udfordringer. Vi er derfor også en af de få flyttefirma’er som ejer en møbellift i Aarhus-området. Vores møbellift tjener primært to formål for os:

  • Møbelliften skåner vores medarbejdere for meget af den fysisk hårde belastning der ellers medfølger traditionelle etageflytninger
  • Møbelliften minimere risikoen for uheld/skader på vores kunders indbo