Hos Jydsk-Flytteforretning søger vi løbende nye medarbejdere. Her på siden kan du derfor altid følge med i hvilke ledige stillinger vi har.     

Nedenfor kan du læse mere om de specifikke stillinger.

Er du i tvivl om hvorvidt nogle af vores ledige stillinger passer til dig?

Så er du mere end velkommen til, at sende en uopfordret ansøgning. Vi kigger alle uopfordrede ansøgninger igennem hurtigst muligt og undersøger hvorvidt der findes en plads i virksomheden til dig. Hvis ikke vi kan finde en plads med det samme, så gemmer vi din uopfordrede ansøgning til senere brug. Vi tager så kontakt til dig, hvis vi på et senere tidspunkt kan tilbyde dig en stilling.   

Har du erfaring som flyttemand og ønsker du dig en travl hverdag i selskab med  gode kollega’er?

Så har vi måske en stilling til dig. Vi søger nemlig i øjeblikket en flyttemand/kvinde med erfaring indenfor flyttebranchen.

Arbejdsbeskrivelse

Din hverdag vil primært bestå af privat- og erhvervsflytninger af forskellig karakter, nogle opgaver større end andre. Du vil blive sat sammen med et hold kollega’er hvor service er første prioritet, så vi forventer at du er pligtopfyldende og omhyggelig med dine arbejdsopgaver. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid, med fremmøde på vores adresse i Søften om morgenen. Vi forventer endvidere, at du er fleksibel i forhold til arbejdstiden, da nogle uger er mere travle end andre. Arbejdstiden er udelukkende i hverdage, så der stilles intet krav til weekendarbejde.

Vores krav til dig

Vi søger en erfaring flyttemand/kvinde, hvorfor det forventes at du ikke er helt ny i faget. Vi ser meget gerne, at du har chaufføruddannelsesbevis så du lovligt må køre med fremmedgods. Du skal have en udadvendt personlighed og være omhyggelig af natur. Vi ønsker en medarbejder som ikke er bange for nye udfordringer i hverdagen og som er omstillingsparat.

Hvad kan vi tilbyde dig

Vi tilbyder en god løn hvor udgangspunktet hedder 180 kr./t men som forhandles alt efter dine kvalifikationer. Vi stiller alle de nødvendige redskaber til rådighed som sikrer, at du får en nem hverdag. Herunder kan eksempelvis nævnes: Møbellift, møbelhunde, bordvogne, ramper, sækkevogne, etc.

Hvordan søger du jobbet?

For at søge denne stilling bedes du sende en motiveret ansøgning samt CV til:
info@jydsk-flytteforretning.dk
For yderligere information om stillingen kan du kontakte Tina på telefon: 28444580

Har du erfaring som flyttemand eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med branchen?

Så har vi måske en stilling til dig. Vi søger nemlig i øjeblikket en flyttemand/kvinde som kan assistere på deltid. En oplagt mulighed for dig, som ønsker en deltidsstilling, med gode arbejdsvilkår og en god løn.

Arbejdsbeskrivelse

Du vil blive ansat i en deltidsstilling hvor antallet af arbejdstimer kan variere fra uge til uge. Du er derfor også garanteret, at du vil få rigeligt at se til når du møder, da det oftest er på de travleste dage du vil assistere os.
Opgaverne vil primært bestå af privat- og erhvervsflytninger af forskellig karakter, nogle dage er det én stor opgave, andre mange små eller en blanding. Du vil blive sat sammen med et hold kollega’er hvor service er første prioritet, så vi forventer at du er pligtopfyldende og omhyggelig med dine arbejdsopgaver. Arbejdstiden er som udgangspunkt deltid med mulighed for ekstra timer. Vi forventer at du selv kan møde på vores adresse i Søften om morgenen hvorfra vi sammen kører ud til dagens opgaver. Endvidere kræver denne stilling, at du er fleksibel i forhold til arbejdstiden, da nogle uger er mere travle end andre. Arbejdstiden er udelukkende i hverdage, så der stilles intet krav til weekendarbejde.

Vores krav til dig

Vi søger både deltidsansatte med og uden erfaring. Erfaring er klart et plus, men ikke et krav såfremt du er lærenem. Vi ser gerne, at du har chaufføruddannelsesbevis så du lovligt må køre med fremmedgods – dette er dog ikke et krav. Du skal have en udadvendt personlighed og være omhyggelig af natur. Vi ønsker en medarbejder som ikke er bange for nye udfordringer i hverdagen og som er omstillingsparat.

Hvad kan vi tilbyde dig

Vi tilbyder en god løn som naturligvis vil blive forhandlet alt efter dine kvalifikationer. Vi stiller alle de nødvendige redskaber til rådighed som sikrer, at du får en nem dag på arbejdet. Herunder kan eksempelvis nævnes: Møbellift, møbelhunde, bordvogne, ramper, sækkevogne, etc.

Hvordan søger du jobbet?

For at søge denne stilling bedes du sende en motiveret ansøgning samt CV til:
info@jydsk-flytteforretning.dk
For yderligere information om stillingen kan du kontakte Tina på telefon: 28444580